Tulin aiemmin miettineeksi että miksi ikäero suhteissa on niin paheksuttavaa?
Tätäkin on monet miettineet monen kertaa ennemminkin mutta kumminkin se ei vielä ole "hyväksyttävää". Kattooko sitten rakkaus/ihastuminen ikää? Onko ikä todella suhteen arvo?
Jos on niin mikä siinä sitten tarkalleen painaa? Se ajatus siitä että ihmisillä on se 8-12 vuotta ikäeroa vai se että niin on periaate ajatella.

Eli tästä herää kysymys että miksi ihmeessä ihmiset sitten ei ajattele itse ja ne jotka ajattelee "itsenäisesti", miksei he osaa koskaan perustella mielipidettään. Uskoisin henkilökohtaisesti että mielipiteensä on osattava perustella muutenkin kuin olankohautuksella.

Kuitenkin.. Näen kyllä miten jotkut oudoksuu kun liikkuu vanhemman jätkän kanssa. Tällä hetkellä kulta on minua reilusti vanhempi. 12vuotta tarkalleen. Mutta totuus on se että me ei olla jotain suomi24 pareja ja mie en ole 14vuotias pissis. Päinvastoin, meillä menee hyvin, oikeasti. Näkihän tuota että kun oltiin ulkona viikonloppuna niin muutamia katseita sai osakseen mutta suurimmaksi osaksi kaupungilla liikkui myös erilaisia pareja niin kyllä ne katseet jäi vähäisiksi. Kait se on niin että kun on onnellinen niin haluaa muidenkin olevan. Kulta on ylpee että sillä on hyvännäkönen tyttöystävä ja sen kaverit on kuulema aavistuksen kateellisia. Sekä muutenkin tärkeät ihmiset hyväksyy meidän seurustelun. "Olettehan te täysi ikäisiä ja onnellisia".

Sama on mun äidin suhteen. Se itse on 43 ja sen mies 28 ja ne on onnellisia. Sen mies on turkkilainen jätkä ja yleisin kommentti on "syötävä jätkä!" jonka kuulee ihmisten suusta, kun he näkevät kuvan hänestä. Olen oikeasti onnellinen heidän puolesta. Vaikeuksia tuo eri maissa asuminen, mutta turha luulla että hänen mies olisi mikään onnenonkija. Miten onkia ilman matoa järvessä jossa ei ole kaloja, ymmärrättekös?

Näkeehän telkkarissa kuinka ne tekee dokumentteja siitä että pariskunnat on eri ikäisiä. Jotta muut ihmiset saisi katsella järkyttyneenä sitä että muut on onnellisia ikäero suhteessa. Ihan kuin ne pariskunnat olisi jotain sirkuksen kummajaisia! Totuus on se että ne pariskunnat on ylpeitä ja eivät pelkää näyttää muillekkin sitä. Jos suomalaiset saa siitä halpaa hupia nii pitäkööt riemunsa. Sitä voi olla kateellinen nii paljo ko tahtoo tai oudoksua periaatteen vuoksi, mutta jos se todella on niin hirveää niin pitäkää ny se omana tietonanne.

Mitä eroa on suhteella jossa ei ole ikäeroa ja suhteella jossa sitä löytyy? Ei tietääkseni mitään. Ikäerosuhteissa vaan sattuu ehkä löytymään enemmän hauskanpitoa kuin sitten suhteissa jossa sitä ikäeroa ei ole. Ikäero suhteessa voi myös olla paljon yhteistä, se kun ei varsinaisesti voi laskea parisuhteessa suhteen toimivuuden piirteeksi että on saman ikäisiä. "Pidämme samasta pizzasta, koska olemme samanikäisiä",  en ole koskaa kuullukkaa!

Parisuhteet on monimutkaisia, on ikäeroa tai ei.
"Kun on rakastunut, mikä tahansa sää on kaunis sää"