Kuinka usein käy niin että ujot on kiinnostuneita jostaki naisesta/miehestä ja saa siihen vastakaikua mutta kumpikaa ei heti tee mitään. Ja kuinka usein käy niin että jommankumman vähemmän sivelliinen/ujo ystävä potkii toista perseelle tekemään aloitteen, kunnes se perseelle potkittu sen tekee. eli kuinka usein pariskunnat saisikaa kiittää jonkun ystävää joka joskus potki tätä perseelle jotta niille tulis juttua!

-------------------------------

Naiset on sinisilmäsiä ennen ko ovat rikkoneet rakkaudelle sydämmensä 3sti. ennen sitä nii parin päivän tuntemisen jälkee ne jo suunnittelee kuinka ne pakottaa jätkän tapaamaan vanhempansa ja siitä päivä ja pari eteenpäi ne suunnittelee jo yhteenmuuttoa, varsinki jos ne on nähny jätkän asunnon, ne suunnittelee jo tavaransa sinne ja miten toi tuoli sopis tuoho nurkkaa ja kirjahylly toiselle seinälle.

-------------------------------

naiset niin kovasti tahtoo että he saisivat rehellisen miehen. sitten jos suhde ei toimi ja mies on rehellinen asian suhtee ja sanoo siitä naiselle, naiset leimaa miehet sioksi ja kusipäiksi! meinaan sentään se oli rehellinen ja jätti sen naisen eikä alannu odottaa että nainen keksii saman ja mahdollisesti vehtaa jonku toisen kans samaan aikaan.

-------------------------------

kertakaikkiaan me naiset ollaan kieroja ja vittumaisia ja silti keksitää jotain hemmetin huonoja tekosyitä selittää kuinka kaikki on muka miehen vika!